Hoofddorp - KvK: 66505402

Uw Deelfiets in de pers!

Uw Deelfiets genomineerd voor ondernemer van het jaar regio Haarlemmermeer.

Op zondag 11 juni 2017 op Meerradio een interview gegeven in het programma ZakenPlatform voorgezeten door Wim Brik.

Samenwerkingsverband RBce Outdoor en Uw Deelfiets

RBce Outdoor,een toonaangevende leverancier van rookruimtes en fietsenstallingen, met vestigingen verspreid door heel Europa en uw Deelfiets, de grootste leverancier van deelfietsen in Haarlem, Hoofddorp en Nieuw-Vennep zijn een samenwerking aangegaan om het gebruik van deelfietsen en overdekte fietsenstallingen te stimuleren.

29-9-2016

Deelfietsen huren met je smartphone

Hoofddorp Courant en gemeentekrant Haarlemmermeer 18-8-2016

Informeer HC nieuws 18-8-2016

Bron: 18-8-2016 Informeer

DIVIMOVE, PITCHES EN VIBES TECHNOLOG

Pitches
Je hebt je oog op je droomhuis laten vallen, maar er is één probleem: Het huis is niet te koop! Nu kun je toch met de eigenaar in contact komen via Huislink. Ook Uw Deelfiets komt pitchen. In de stad kun je via de smartphone 24/7 een fiets reserveren.

Nieuwe proef met deelfietsen Telegraaf-12-07-2016

Telegraaf 12-7-2016
Hoofddorp –  Er komen in grote steden van Nederland duizenden ’deelfietsen’ bij. Die zijn via een app op de smartphone te reserveren en betalen. Het kost 6 euro per etmaal of 26 euro per week.

Volgende week start een proef in Hoofddorp met UwDeelfiets, een initiatief van oud-Connexxion-manager Maurice van der Meché. Hij is in gesprek met partners in het ov, maar ook met gemeenten en bedrijven die reizigers en personeel vervoer van deur tot deur willen bieden.

„Wij maken gebruik van weesfietsen, die niet door eigenaren worden opgehaald. In sociale werkplaatsen worden ze opgeknapt en van een slim slot met gps en pieptoon voorzien. Dat staat in verbinding met de gratis app en Google Maps, waardoor ze snel zijn te vinden. We stallen de fietsen duidelijk herkenbaar met bordjes en stickers op vaste openbare plaatsen”, aldus Van der Meché.

Gebruikers hebben volgens hem alleen een mobiele telefoon en creditcard nodig. „Met de app kan de begin- en eindtijd van de huur worden ingevoerd en het fietsslot worden geopend en gesloten. We vragen verder geen ID, abonnement of OV-chipkaart, zoals bij NS-fietsen. Ook hanteren we geen loketten, waardoor er nul wachttijden zijn.”

De test in Hoofddorp met 25 deelfietsen moet volgens Van der Meché uitwijzen waar het operationeel mis gaat. „Dat kunnen we dan verbeteren, voordat we dit jaar in heel Nederland actief worden in samenwerking met onze partners.”

In diverse andere Europese wereldsteden zijn er soortgelijke initiatieven, maar die werken volgens hem vaak met dure paaltjes of speciale stallingen. „Het nadeel is vaak ook dat mensen zich fysiek moeten legitimeren en dat reservering van tevoren niet kan.”

Bron: http://www.telegraaf.nl/digitaal/26192254/__Nieuwe_proef_met_deelfietsen__.html