Search
Close this search box.

Bourgondisch boeren

We beginnen de reis bij B&B Broodjes Boetiek bij het station Nieuw-Vennep met een vers kopje koffie en het uitzoeken van een drankje en bite voor onderweg. Zie de eerste Calatravabrug, pak een (beetje) stormbaan en picknick in alle rust achter het erf in een bos.

Fiets relaxed naar het Transport Museum, doe de verkorte tour en maak een foto bij een DC 10, de superbus van Wubbo Ockels of een oude trekker. Daarna doen we een uitgebreide wandeltocht tussen 2 boeren erven, geniet je van de lekkerste zelfgemaakte appeltaart en appelsap gemaakt van de appels van het land en krijg je een verrassingspakket met groenten en fruit voor 3 dagen, lokaal verbouwd en geplukt uit een nostalgisch ingerichte boerenwinkel. Je geniet nog een paar dagen na bij deze tour.

We weten zeker dat jullie elkaar nog beter leren ontdekken. Beantwoord de leuke diepgaande vragen en lach om de artistieke hoogstandjes die je ontvangt van je maatje.

Geniet van een van de uitgebreidste tours en we weten zeker dat je deze dag niet snel zal vergeten!

Vanaf: 73.90

Beschrijving

We beginnen bij Nieuw-Vennep station en de route kan gestart worden van maandag tot en met zaterdag tussen 8.00 en 13:00 uur.

Deze route duurt 4 tot 6 uur? en is alleen fietsend af te leggen.

De kosten voor jouw schoudertas met verrassingen, een kopje koffie, een blikje, een bite, superlekkere appeltaart en appelsap, entree Transport Museum, entree stormloopbaan, 3 dagen groente en fruit, bedraagt ? 36,95 per persoon.

Als laatste ontvang je een kortingscode van 50% om maximaal 4 deelfietsen voor een dag te huren.

Wil je je eigen fietsen meenemen en je auto gratis parkeren, parkeer je auto bij de tennis vereniging of vespohal nabij het station.

Extra informatie

Aantal personen

, ,

Welke maand wil je weg?

, , , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.