Bereikbaarheid verbeteren en zakelijke abonnementen

De bedrijfsfiets

De bereikbaarheid voor uw werknemers vanaf de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen of OV-knooppunt is onvoldoende en u wilt uw werknemers een mogelijkheid bieden om de fiets te laten pakken naar het centrum of zakelijke afspraak?

U bent op zoek naar bedrijfsfietsen en u wilt af van:

  • Sleutelbeheer
  • Administratie
  • Onderhoud
  • Slechte bereikbaarheid

Uw Deelfiets kan in overleg met u dit oplossen. Fietsen aangepast aan uw wensen worden met ons slot uitgerust. Hiermee kunnen medewerkers de (elektrische) fiets reserveren, vinden, openen en op slot doen via hun smartphone. Geen sleutelbeheer, geen administratieve rompslomp, geen onderhoud en goede bereikbaarheid. De fietsen kunnen aangeboden worden in het openbare deelfietssyteem waardoor deze fiets beschikbaar worden voor een ieder en waarbij je de fiets bij elke halte terug kan brengen. Het kan ook als gesloten systeem aangeboden worden, dus alleen voor uw bedrijf. Vul onderstaand formulier in en we maken een oplossing op maat voor u.

Zakelijke abonnementen voor werkgevers en horeca

Onze deelfiets staan al in veel gemeentes en steden. Uw werknemers willen hier zakelijk gebruik van maken. Wij bieden 2 verschillende abonnementsvormen aan.

  1. U koopt vooraf een aantal uren in en uw (geselecteerde) medewerkers fietsen zolang er uren beschikbaar zijn.
  2. Of maandelijks wordt achteraf de gereden uren gefactureerd.

De kosten zijn voor beide abonnementen ongeveer gelijkwaardig. Het uurtarief is voor het eerste uur vanaf € 1,50 en voor elk opvolgend uur € 0,35. Uw werknemer mag de fiets 3 uur van te voren reserveren!

Wilt u uw hotel- of horecagasten er ook gebruik van laten maken. De functionaliteit om fietsen te huren die op onze site staat, kunt u ook op uw website heel gemakkelijk plaatsen. Hiermee verhoogt u uw service. Neem contact met ons op, dan kunnen we een abonnement op maat maken. U kunt uren inkopen of achteraf factureren of commissie en korting ontvangen op de particuliere tarieven.

We horen graag uw wensen; neem contact op via onderstaand formulier.

Uw Deelfiets Contactformulier