Hoofddorp - KvK: 66505275

Zakelijk gebruik ?

Medewerkers of gasten kosteloos laten fietsen

Wilt u uw medewerkers of gasten bv. de laatste kilometer(s) van hun reis naar uw bedrijf met de fiets laten afleggen? Dat kan.

U krijgt van ons een unieke vouchercode. U verstrekt deze code aan uw medewerker of gast. De gebruiker voert de code op de app tijdens de bestelling in en kan vanaf elke halte van Uw Deelfiets kosteloos maximaal 24 uur gebruik maken van een fiets. Heel gemakkelijk!

Als bedrijf koopt u een aantal ritten in. De kosten zijn als volgt:

  • 50 ritten voor € 225,00
  • 100 ritten voor € 425,00
  • 250 ritten voor € 950,00
  • 500 ritten voor € 1.000,00

De prijzen zijn exclusief BTW en de ritten zijn maximaal 2 jaar geldig. Bestel via onderstaand contactformulier. Heeft u specifieke wensen? Laat ons dit graag weten! Er is nog veel meer mogelijk.

Plaats uw eigen halte en fietsen bij uw hotel, bedrijf of terrein

Gezamenlijk maken we een halte met minimaal 5 fietsen vlak bij uw hotel, bedrijf, parkeerterrein of nog groter bedrijventerrein. De naam van de halte(s) worden in overleg bepaald en zullen op uw naam lijken. U hebt op google uw bedrijfsnaam staan en alle (inter)nationale gebruikers van “Uw Deelfiets” zien bij het reserveren uw haltenaam voorbijkomen.

U verruimt uw service en imago. Daarnaast wordt in overleg met u de prijs per fiets, het aantal fietsen en de type fietsen bepaald. Dit kunnen uw eigen fietsen met logo zijn. Er wordt een vervoersoplossing op maat gemaakt.

Veel exposure nodig, laat uw bedrijfsnaam een haltenaam worden of maak reclame op de fietsen

Uw bedrijfsnaam als haltenaam inzetten. Dat kan, dit kost maar € 400,00 / jaar. Wanneer uw bedrijfsnaam de haltenaam wordt, dan dient de halte wel vlakbij uw bedrijf te staan.

Laat uw reclame zien op Uw Deelfiets. Uw Deelfiets staat 24/7 bij de belangrijkste knooppunten of is al fietsend door de stad te bewonderen. Wilt u reclame in de hele stad, neem contact met ons op om uw wensen in te vullen. Reclame kan op diverse manieren ingezet worden, bijvoorbeeld via zadelhoesjes of bestickering op de kettingkast of frame. Neem contact met ons op en in overleg komen we tot een gewenste oplossing.

Overig

Uw Deelfiets heeft promotiemateriaal beschikbaar en heeft al in de Telegraaf, BNR en in lokale kranten gestaan.

Uw Deelfiets Contactformulier

Interesse of heeft u andere verzoeken? Neem contact met ons op en in overleg met u vullen we uw verzoek op maat in.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bedrijf

Uw bericht