Hoofddorp - KvK: 66505585

Vol avontuur en plezier elkaar en de omgeving ontdekken

Geniet van een geheel verzorgde ontdekkingstocht voor jou en je vriend(en) of collega's. Kies uit een van de afwisselende avonturen welke drie tot zes uur duurt. Leer elkaar en de omgeving kennen op een ludieke en afwisselende wijze met vele hoogtepunten. Aan de tocht houd je altijd een blijvend aandenken over als herinnering.

Op avontuur…

Er op uit met je date of een goede vriend(in) of collega? Verras, verwen en ontdek elkaar en een stad of streek tegelijkertijd!

Tijdens de ontdekkingstocht worden alle zintuigen, je lachspier, je bovenkamer en het innerlijk twee tot zes uur flink verwend. En ook een beetje de beenspieren.

Ontvang persoonlijk bij het startpunt jullie rugzak. De rugzak mag je houden. In de rugzak zitten drankjes en lekkere bites, jouw route, enveloppen met leuke, spannende of uitdagende inhoud en een grappige verrassing. Ook zitten er vouchers in voor een smakelijke break bij een cafe of om een unieke happening bij een bijzonder bedrijf mee te maken. De reis is volledig verzorgd, je hoeft in principe geen eigen drankje of broodje mee te nemen. Wil je ergens een extra glaasje drinken vanwege de gezelligheid, dan kan dat uiteraard op eigen kosten. Bel wel even naar het thuisfront dat je later bent.

Welke ontdekkingstocht willen jullie pakken?

Speciaal voor jou… vanaf station Hoofddorp

Haal je rugzak op bij B&B Broodjes Boetiek waar je reis van start gaat. We starten met een kopje koffie en het uitzoeken van 2 drankjes en 2 bites voor onderweg. De route van net geen 20 km gaat langs oude verdedigingsnetwerken, grote boten en huizen, mooie vergezichten, enkele groter dan grootse bedrijven en een originele plek om vliegtuigen te spotten. Maar wat maakt dit dan speciaal voor jou…. Na een stukje fietsen, word je warm ontvangen bij het uniek familiebedrijf Rozen en Radijs waar je smaak, je handen en je hersenen op de proef gesteld. Je gaat hier biologische thee en fruit proeven, een audiotour lopen en daarbij je flink verbazen. Kijk ook of je de tropische tuin in kan en ga met de gadget die je meekrijgt flink oefenen.

De tour is te lang om te lopen. Pak je eigen fiets of een deelfiets.

We beginnen bij Hoofddorp station en de route kan gereden worden van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 14:00. Deze route duurt 4 tot 6 uur.

De kosten voor jouw rugzak met verrassingen en alle vouchers zijn € 49,95 zonder deelfietsen en € 58,95 inclusief de deelfietsen. Per persoon extra € 24,00 (en € 4,50 voor een deelfiets) Wil je je eigen fietsen meenemen en je auto gratis parkeren, parkeer je auto op het industrieterrein Graan voor Visch.

Ho, ho, hoogtepunten tour vanaf Hoofddorp Station.

Met nog geen 10 km is deze route lekker te wandelen of te fietsen. We beginnen de reis bij B&B Broodjes Boetiek met een kopje koffie en het uitzoeken van 2 drankjes en 2 bites voor onderweg. Dat hebben jullie 2 wel nodig voor de vele gesprekken die jullie gaan voeren. We weten zeker dat jullie de juiste onderwerpen aansnijden. Kies zelf de onderwerpen uit en maak de juiste enveloppe open. Romantiek, uitdagend, vriendschap, politiek, fun en nog vele andere onderwerpen zitten in de rugzak. En lach om de artistieke hoogstandjes die je ontvangt van je maatje. Kom op hoge hoogtes en kijk ver vooruit.

Wanneer Corona voorbij is, komt er nog een lekkere tussenstop erbij.

We beginnen bij Hoofddorp station en de route kan gewandeld (3 tot 5 uur) of gefietst (2 tot 4 uur) worden van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 14:00.

Bovenstaand hoogtepunt, inclusief de rugzak en je hoogstandjes kost € 29,95 zonder deelfietsen en € 38,95 met deelfietsen. Per persoon extra € 14,00 (en € 4,50 voor een deelfiets) tot een max van 4 personen. Wil je je eigen fietsen meenemen en je auto gratis parkeren, parkeer je auto op het industrieterrein Graan voor Visch.

Ontdek de bollenstreek vanaf station Hillegom

Wat was dat ook al weer…  een kroeg. Krijg een historische rondleiding, voel de oude vibes en waan jullie terug in de good old days bij Murphy’s Law! Ontvang tegelijk de gevulde rugzak en kies 4 lekkere drankjes en 2 bites.

Ga op reis en zie oneindig veel bloemen, in vele kleuren en geuren. Ontspan bij een kasteel met een veelzijdige tuin en ontdek elkander gedurende de reis door de verschillende enveloppen te openen. Eindig de reis met een taartje en een drankje in een bollenveld achter een piano bij The Tulip Barn.

De route is 11 km lang, waarbij kijkende naar de lengte en de wegen fietsen de voorkeur geniet. Pak een deelfiets bij Hillegom Station of parkeer je auto daar gratis en neem je eigen fiets mee.

Het seizoen is van 29 maart tot en met 9 mei en de openingstijden zijn 7 dagen per week van 10:00 tot 14:00 uur. Deze route duurt fietsend 2 tot 4 uur.

Vanwege Corona zijn in de route nog geen events opgenomen, maar als het zo ver is, voegen we nog enkele hoogtepunten toe in deze route.

Prijs: € 49,95 zonder 2 deelfietsen en € 58,95 met 2 deelfietsen. Per persoon extra € 24,00 (en € 4,50 voor een deelfiets)

Routes in Nieuw-Vennep, Haarlem en Zandvoort komen er aan

Het aantal routes breidt verder uit. De eerste uitbreidingen zijn in Haarlem, Nieuw-Vennep en Zandvoort. Houdt de website in de gaten!

Vraag jullie avontuur aan

Vul onderstaand formulier in en ontvang daarna de bevestiging dat het past inclusief een betalingsverzoek. Na de betaling staat de rugzak op de door jullie genoemde datum en tijdstip klaar voor jullie avontuur.

  Naam*
  Woonplaats*
  E-mail*
  Telefoonnummer

  Keuze avontuur

  Selecteer jullie avontuur*
  Aantal personen*
  Deelfietsen huren?*
  Wanneer gaan jullie op avontuur?*
  Op welk tijdstip starten jullie?*

  Opmerkingen of andere wensen?

  Dank jullie wel, ook namens de lokale horeca! Wij wensen jullie heel veel plezier alvast!