Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verbeter de bereikbaarheid van en bij uw locatie

First of last mile oplossing met deelfietsen

Verbeter uw bereikbaarheid duurzaam voor uw medewerkers en gasten

Verbeter uw bereikbaarheid met een duurzame last mile oplossing vanaf stations of parkeerplaatsen

Uw Deelfiets heeft met meerdere (internationale) partijen zoals postorderbedrijven, facilitaire bedrijven, vastgoedontwikkelaars, overheden, semi-overheden en sociale werkplaatsen first en last mile oplossingen gerealiseerd. De werknemers of bewoners fietsen vanaf het treinstation, busstation of parkeerplaatsen en fietsen de laatste kilometer(s) naar de werkgever toe. Hiermee kan een werknemer het OV pakken vanaf huis en de laatste kilometer(s) van het station overbruggen. Of  de werknemer of gast ontwijkt de file de stad in en hoeft niet een onbetaalbare parkeerplaats te vinden en te betalen. Uw bedrijf of gemeente zet een mooie stap in mobiliteit en duurzaamheid! 

Met de techniek van Uw Deelfiets kan een werknemer of gast drie uur van tevoren een fiets reserveren en met de telefoon het slot openen en sluiten 7 dagen per week, 24 uur per dag. Wij maken geen gebruik van een app maar van een webtool, waardoor wij privacy daadwerkelijk hoog in het vaandel hebben staan. De fiets kan op maat geleverd worden in uw huiskleuren of u levert en beheert uw eigen fietsen. Wel zo makkelijk, duurzaam en gebruiksvriendelijk. 

 

Vast contactpersoon en afspraken op maat voor hoogstaande klanttevredenheid!

Een tevreden klant staat bij ons voorop. Vandaar dat één contactpersoon, onze gastheer Maurice, uw aanvraag van begin tot eind verzorgt. Hij is zeer ervaren en kent alle kneepjes van het vak. Wij maken in overleg een oplossing op maat. Dit kan inhouden dat u uw eigen fietsen aanbiedt en onderhoudt waarbij wij alleen de sloten en de techniek leveren tot het volledig organiseren van de last mile oplossing inclusief het leveren en beheer van de fietsen, stallingen en ontheffingen (indien nodig).

Contact

Heeft u een (aan)vraag? Contact Maurice via de mail maurice@uwdeelfiets.nl of door onderstaand formulier in te vullen.