Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fietsen huren voor uw evenement of bedrijfsuitje

Verbeter uw bereikbaarheid van uw evenement voor uw werknemer of gast

Tijdelijk deelfietsen nodig voor uw werknemers of gasten?

Voor de op- en afbouw van uw evenement, bouwwerkzaamheden of project tijdelijk fietsen of deelfietsen nodig? Uw evenement duurzamer bereikbaar laten zijn en  fileproblemen voorkomen? 

Hebt u wel eens gedacht om deelfietsen in te zetten? Wist u dat de deelfietsen door uw werknemers zonder kosten kan gebruiken en voor de gasten tijdens het evenement laat betalen voor het gebruik van de deelfiets. Hiermee verbetert u de duurzaamheid, bereikbaarheid en de kosten.

Wilt u bij evenementen of (semi) openbare bedrijfsterreinen uw werknemers of gasten een fiets aanbieden zonder gedoe met sleutelbeheer en / of het onderhoud? Of wenst u fietsen voor een bedrijfsuitje. Stuur ons een bericht via onderstaand formulier! 

Met de techniek van Uw Deelfiets kan een werknemer of gast drie uur van tevoren een fiets reserveren en met de telefoon het slot openen en sluiten 7 dagen per week, 24 uur per dag, gratis of tegen betaling. Wel zo makkelijk en gebruiksvriendelijk. 

Vast contactpersoon en afspraken op maat voor hoogstaande klanttevredenheid!

Een tevreden klant staat bij ons voorop. Vandaar dat één contactpersoon, onze gastheer Maurice, uw aanvraag van begin tot eind verzorgt. Hij is zeer ervaren en kent alle kneepjes van het vak. Wij maken in overleg een oplossing op maat. Dit kan inhouden dat u uw eigen fietsen aanbiedt en onderhoudt waarbij wij alleen de sloten en de techniek leveren tot het volledig organiseren van de last mile oplossing inclusief het leveren en beheer van de fietsen, de stallingen en eventuele ontheffingen.