Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Voor Grote groepen fietsverhuur-particulier

Verhuren van fietsen aan grote groepen

Wenst u 10 fietsen of meer te huren voor enkele uren of maanden en geleverd op een locatie in de Randstad, dan bent u bij ons aan het goede adres!

Wij bieden de beste kwaliteit fietsen en hechten veel belang aan goed onderhoud. U kunt uit verschillende type fietsen kiezen, te weten:

  • Elektrische fietsen;
  • Fietsen zonder of met versnellingen;
  • Kinderfietsen;
  • Tandems;
  • Bakfietsen (niet zijnde elektrisch).


Wij leveren de fietsen op de door u gewenste tijdstippen en locatie in de Randstad. Heeft u een ander idee of verzoek, dan denken we graag mee!

Vast contactpersoon voor hoogstaande klanttevredenheid!

Een tevreden klant staat bij ons voorop. Vandaar dat één contactpersoon, onze altijd vrolijke gastheer Perry, uw aanvraag van begin tot eind verzorgt. Hij is zeer ervaren en kent alle kneepjes van het vak. Op de dag zelf draagt hij zorg dat geleverd wordt conform afspraak. Via onze standaard geleverde uitgebreide support op locatie staan de fietsen in goede conditie op tijd klaar en wordt elke fiets voor elke deelnemer individueel afgesteld voor een plezierige fietstocht. Bij terugkomst zijn we op tijd aanwezig om de fietsen en sleutels in ontvangst te nemen zodat u snel kan genieten van de rest van uw programma.

Contact

Heeft u een (aan)vraag? Contact Perry via de mail perry@uwdeelfiets.nl of door onderstaand formulier in te vullen.