Uw eigen deelsysteem opzetten

Onze sloten en software voor u

Bent u een fietsverhuurder, evenementenbureau, uitzendburo of hotel en wenst u op kleine of grote schaal deelfietsen in te zetten voor uw gasten of medewerkers? Dan hebben we voor uw bedrijf een oplossing op maat.

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben, zijn we volledig opnieuw begonnen. We hebben geleerd wat goed is en beter moet. Uit deze lessen zijn we in 2020 gestart met een nieuw slot en nieuwe software. De resultaten zijn zeer goed te noemen, onze klanttevredenheid is toegenomen tot een ruime 9,5 en de kosten per fiets zijn fors gereduceerd.

slot

Het slot

Het slot is stevig, springt automatisch open, heeft locatie-aanduiding, alarm functionaliteit, 2G sim kaart en Bleutooth. Het slot wordt opgeladen via een adapter. De slimheid zit in het slot, we hoeven geen gebruik meer te maken van verschillende functionaliteiten van een smartphone. Indien nodig kan het slot geopend worden via RFID kaarten!

Software

Onze software kent vele functionaliteiten zoals verschillende abonnementsvormen, verschillende type fietsen, verschillende wijze van inleveren (1:M of freefloating), storingsmelder, rapportages voor monteur, beheerder en klant en een tool voor enqueteren. De software kan eenvoudig aangesloten worden op uw paymentprovider en server.  Een i-frame is ontwikkeld die op elke willekeurige website geplaatst kan worden. Ook is het mogelijk om via api’s met uw app of systeem te communiceren.

Heeft u ambities om 200 of meer deelfietsen in te gaan zetten, dan is het interessant om onze software en sloten in licentie aan te schaffen. U kunt alles aanpassen naar uw wens.  Wilt u starten of experimenteren dan huurt u onze software en koopt onze sloten waarbij enkele aanpassingen mogelijk zijn. Wij zijn heel flexibel.

We bekijken graag samen met u wat de beste mogelijkheden zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Uw Deelfiets Contactformulier