Hoofddorp - KvK: 66505585

Uw eigen deelfietssysteem

Onze sloten en software

Na vele jaren ervaring zijn we volledig opnieuw begonnen. We hebben geleerd wat goed is en beter moest. Uit deze lessen zijn we in 2020 gestart met een nieuw slot en nieuwe software.

slot

Het slot is stevig, heeft locatie-aanduiding, alarm, geofencing, GPS en wordt opgeladen via een adapter. De slimheid zit in het slot, we hoeven geen gebruik meer te maken van verschillende functionaliteiten van een smartphone. We kunnen het slot zelfs uitbreiden dat het slot geopend kan worden via RFID kaarten!

Onze software draagt zorg dat we verschillende betaalmogelijkheden (van creditcard, I-Deal tot achteraf betalen), verschillende abonnementen voor de verschillende doelgroepen, verschillende type fietsen, op meerdere plaatsen inleveren en geofencing aankunnen. Dit is nog niet alles.
De meeste mensen gebruiken de fiets een enkele keer en wensen geen app te downloaden of hebben al een vervoers-app. Verhuurders wensen het aan te laten sluiten op hun eigen systeem. We hebben zelf een i-frame ontwikkeld die op elke willekeurige website geplaatst kan worden waarbij een ieder vanaf die website de fiets kan huren. Inderdaad, je hoeft geen app meer te downloaden. Daarnaast kunnen we deze functionaliteit in overleg integreren in een specifieke app of aansluiten op uw verhuursysteem.

Er zijn vele mogelijkheden en we bekijken graag samen met u wat de beste mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en we gaan uw wensen realiseren.

Uw Deelfiets Contactformulier

Interesse of heeft u andere verzoeken? Neem contact met ons op en in overleg met u vullen we uw verzoek op maat in.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bedrijf

Uw bericht