Zoek
Sluit dit zoekvak.

LEASEMAATSCHAPPIJEN OF FIETSVERHUURDER, ONZE DEELSOFTWARE EN SLOTEN, UW BUSINESS!

Verbreedt uw service via onze deelfunctionaliteit

Leasemaatschappijen, vervoersbedrijven, overheden, evenementenorganisaties en fietsverhuurders komen steeds vaker langs om onze deelsoftware en sloten in licentie in te zetten om haar dienstverlening verder uit te breiden. Vanwege de uitdagingen op het vlak van bereikbaarheid, duurzaamheid en personeel zoeken steeds meer bedrijven, overheden en hotels een deeloplossing. Graag gaan we een samenwerking met u aan om uw klantenkring beter te kunnen bedienen door het in licentie aanbieden van onze deelfietssoftware en sloten met uw of onze payment provider.

Sinds 2016 zijn we actief in deelfietsen. Met al deze ervaringen hebben we vanaf 2021 een volledig nieuw systeem opgebouwd. We hebben geleerd wat goed is en beter moest. Onze focus ligt op gebruikersvriendelijkheid doordat we werken met een webtool waardoor de klant geen app hoeft te downloaden maar via het bedrijf of hotel gelijk een fiets kan boeken. De klant kan enkele uren voor daadwerkelijk gebruik de fiets alvast reserveren. We gebruiken ook de webtool en dus geen app omdat we zeer veel waarde hechten aan de privacy voor onze eindklanten. Daarnaast gaan we voor minimale onderhoudswerkzaamheden en het minimaliseren van het onnodig uitrukken doordat we de fietsen terug kunnen vinden via de track & trace functie via de handige monteurstool. Als laatste hebben we een scherpe prijs-kwaliteit verhouding doordat we bijvoorbeeld niet met apps werken en dit continue moeten bijhouden. Onze klanten waarderen onze service met een ruime 9.

Het slot

Het slot is stevig, springt automatisch open, heeft locatie-aanduiding, alarm functionaliteit en een sim kaart. Het slot wordt opgeladen via een adapter. De slimheid zit in het slot, we hoeven geen gebruik meer te maken van verschillende functionaliteiten van een smartphone. Hierdoor zijn wij zeer AVG vriendelijk. Indien nodig kan het slot geopend worden via RFID kaarten!

Software

Onze software kent vele functionaliteiten zoals verschillende abonnementsvormen, verschillende type fietsen, verschillende wijze van inleveren (1:M of freefloating), storingsmelder, rapportages voor monteur, beheerder en klant en een tool voor enqueteren. De software kan eenvoudig aangesloten worden op uw paymentprovider en server.  Een i-frame is ontwikkeld die op elke willekeurige website geplaatst kan worden. Ook is het mogelijk om via api’s met uw app of systeem te communiceren.

Heeft u ambities om 40 of meer deelfietsen in te gaan zetten, dan is het interessant om onze software en sloten in licentie aan te schaffen. U kunt veel aanpassen naar uw wens.  Wilt u starten of experimenteren, dan huurt u onze software en koopt onze sloten. 

We bekijken graag samen met u wat de beste mogelijkheden zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of via maurice@uwdeelfiets.nl.