Hoofddorp - KvK: 66505275

Kosten

Onderstaande kosten gelden voor elke fiets op elke halte*. U kunt de fiets op elke willekeurige halte inleveren. Wenst u de fiets meer dan 3 keer per jaar te gebruiken, dan voldoet u aan het beeld van frequent gebruiker en is het abonnement interessant voor u.

Gereserveerde periode Niet frequent gebruiker Frequent gebruiker
1/2 uur € 1,38  € 0,69
2 uur € 5,50  € 2,75
6 uur € 7,70  € 3,85
12 uur € 9,35  € 4,68
1 dag (= 24 uur) € 11,00  € 5,50
2 dagen € 19,80  € 9,90
3 dagen € 26,40  € 13,20
7 dagen € 48,30  € 24,15
14 dagen € 77,62  € 38,81
Andere dagen zie de app zie de app

Hoe het abonnement met 50% korting te verkrijgen

Regel nadat u een keer gefietst heeft met Uw Deelfiets voor uzelf 50% korting op elke rit door in de app bij tabje Account “City Tripper” aan te vinken. Dit is heel easy en gratis waarna u heel goedkoop kunt fietsen!

Business abonnement

Wilt u uw medewerkers of gasten de laatste kilometer(s) van hun reis naar uw bedrijf of snel naar een afspraak laten gaan op Uw Deelfiets? Dat kan. U krijgt van ons een unieke vouchercode. U verstrekt deze code aan uw medewerker of gast. De gebruiker voert de code op de app tijdens de bestelling in en kan vanaf elke halte van Uw Deelfiets kosteloos maximaal 24 uur gebruik maken van een fiets. Heel gemakkelijk!

Als bedrijf koopt u een aantal ritten in. De kosten zijn als volgt:

  • 50 ritten voor € 225,00
  • 100 ritten voor € 425,00
  • 250 ritten voor € 950,00
  • 500 ritten voor € 1.000,00

De prijzen zijn exclusief BTW en de ritten zijn maximaal 2 jaar geldig. U krijgt een overzicht wanneer het aantal ritten bijna op zijn.

Heeft u specifieke wensen of wilt u een unieke vouchercode met een aantal ritten bestellen? Neem contact met ons op en in overleg met u vullen we uw verzoek op maat in.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bedrijf

Uw bericht

Er is nog veel meer mogelijk, zie zakelijk gebruik.


We proberen zo klantvriendelijk mogelijk te zijn, ook voor de volgende gebruiker van Uw Deelfiets. Lever Uw Deelfiets op tijd en op dezelfde halte in. Kunt u dit niet nakomen, dan heeft Uw Deelfiets het volgende bedacht:[/vc_column_text]

U levert Uw Deelfiets te laat in

U levert de fiets te laat in. De volgende gebruiker kan dan de Deelfiets mislopen. We proberen dit uiteraard te voorkomen. Vandaar wanneer u uw tijd overschrijdt, dan ontvangt u berichten wanneer u de Deelfiets wel weer kunt inleveren. U betaalt het aantal extra uren dat u de fiets te laat inlevert plus €5,00 boete. Wij proberen voor de volgende huurder een andere fiets te regelen.

Levert u de fiets niet in en u laat ook niks van u horen, dan betaalt u € 250 boete in verband met vermissing van de fiets.

U levert Uw Deelfiets niet op een halte van Uw Deelfiets in

Om de kosten zo laag aan te kunnen bieden, dienen de fietsen opgehaald en uiteindelijk teruggebracht te worden naar een halte van Uw Deelfiets. De volgende huurder van Uw Deelfiets rekent er op dat de fiets op een halte weer gepakt kan worden. Indien u dit niet doet of kan doen, dan worden de volgende bedragen verrekend:

Afstand tot oorspronkelijke halte Bedrag
Tot 10 km € 20
Tot 50 km € 80
Meer dan 50 km € 250

Schade aan Uw Deelfiets

Mocht Uw Deelfiets onverhoopt niet goed zijn, dan kunt u de rit binnen 10 minuten annuleren en terugplaatsen in dezelfde halte. Krijgt u gedurende het fietsen schade, bv. een lekke band, breng dan de fiets terug naar de dichtstbijzijnde halte.

Meldt bij het afsluiten wat de schade is zodat wij het kunnen repareren. U pakt een andere deelfiets van de halte, zodat u verder kan gaan. Gemakkelijk toch!

Krijgt u schade zonder dat u roekeloos bent geweest, dan repareren wij de schade kosteloos. Bij opzettelijke schade worden de gemaakte kosten verrekend tot een maximum van €300.

 

Uw Deelfiets is gestolen

Bij diefstal zal u dit moeten aangeven bij ons via de helpdesk en bij de politie. Het kost u € 300.

* Tarieven van station Huizen wijken af.

[/vc_column][/vc_row]