Hoofddorp - KvK: 66505275

Kosten

Onderstaande kosten gelden voor elke fiets op elke halte*. U kunt de fiets op elke willekeurige halte inleveren. Wenst u de fiets meer dan 3 keer per jaar te gebruiken, dan voldoet u aan het beeld van frequent gebruiker en is het abonnement interessant voor u.

Gereserveerde periode Niet frequent gebruiker Frequent gebruiker
1/2 uur € 1,38  € 0,69
2 uur € 5,50  € 2,75
6 uur € 7,70  € 3,85
12 uur € 9,35  € 4,68
1 dag (= 24 uur) € 11,00  € 5,50
2 dagen € 19,80  € 9,90
3 dagen € 26,40  € 13,20
7 dagen € 48,30  € 24,15
14 dagen € 77,62  € 38,81
Andere dagen zie de app zie de app

Hoe het gratis frequent gebruiker abonnement verkrijgen

Regel nadat u een keer gefietst heeft met Uw Deelfiets voor uzelf 50% korting op elke rit door in de app bij tabje Account “City Tripper” aan te vinken. Dit is heel easy en gratis waarna u heel goedkoop kunt fietsen!

Zakelijk abonnement

Laat uw medewerkers of (hotel)gasten de laatste kilometer(s) van hun reis naar uw bedrijf met de fiets. Voorkom parkeerproblemen of vergemakkelijk de reis op een duurzame wijze.

U krijgt van ons een unieke vouchercode. U verstrekt deze code aan uw medewerker of gast. De gebruiker voert de code op de app tijdens de bestelling in en kan van een fiets kosteloos maximaal 24 uur gebruik maken. Heel gemakkelijk!

Kies het zakelijke abonnement uit welke het beste bij uw bedrijf past:

Basis abonnement:

Betaal € 10 per maand abonnementskosten aangevuld met € 3,90 per rit. Bepaal vanaf welke haltes uw werknemers en gasten gebruik mogen maken van deze optie.

Gouden abonnement:

Betaal € 25 per maand abonnementskosten aangevuld met € 3,75 per rit. Bepaal ook vanaf welke haltes uw werknemers en gasten gebruik mogen maken van de deelfietsen. Ontvang bij dit abonnement tevens een eigen halte (na)bij uw bedrijf met 2 deelfietsen.

Diamanten abonnement:

Betaal € 50 per maand abonnementskosten aangevuld met € 3,50 per rit. Bepaal ook vanaf welke haltes uw werknemers en gasten gebruik mogen maken van de deelfietsen. Ontvang bij dit abonnement tevens een eigen halte (na)bij uw bedrijf met 4 deelfietsen.

  • De naam van de halte wordt in overleg bepaald en zal op uw bedrijfsnaam lijken. U hebt op google uw bedrijfsnaam staan en alle (inter)nationale gebruikers van “Uw Deelfiets” zien bij het reserveren uw haltenaam voorbijkomen. U verruimt uw service en imago. De halte dient 24/7 bereikbaar te zijn en wordt beschikbaar gesteld door de opdrachtgever (bij voorkeur overdekt). (Dit geldt alleen voor het gouden en diamanten abonnement).
  • Het abonnement is per kwartaal opzegbaar.
  • Per kwartaal wordt er afgerekend.
  • De prijzen zijn exclusief BTW.

Bestel via onderstaand contactformulier. Heeft u specifieke wensen? Laat ons dit graag weten! Er is nog veel meer mogelijk.

Heeft u specifieke wensen of wilt u een unieke vouchercode met een aantal ritten bestellen? Neem contact met ons op en in overleg met u vullen we uw verzoek op maat in.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bedrijf

Uw bericht

Er is nog veel meer mogelijk, zie zakelijk gebruik.


We proberen zo klantvriendelijk mogelijk te zijn, ook voor de volgende gebruiker van Uw Deelfiets. Lever Uw Deelfiets op tijd en op dezelfde halte in. Kunt u dit niet nakomen, dan heeft Uw Deelfiets het volgende bedacht:

U levert Uw Deelfiets te laat in

U levert de fiets te laat in. De volgende gebruiker kan dan de Deelfiets mislopen. We proberen dit uiteraard te voorkomen. Vandaar wanneer u uw tijd overschrijdt, dan ontvangt u berichten wanneer u de Deelfiets wel weer kunt inleveren. U betaalt het aantal extra uren dat u de fiets te laat inlevert plus €5,00 boete. Wij proberen voor de volgende huurder een andere fiets te regelen.

Levert u de fiets niet in en u laat ook niks van u horen, dan betaalt u € 250 boete in verband met vermissing van de fiets.

U levert Uw Deelfiets niet op een halte van Uw Deelfiets in

Om de kosten zo laag aan te kunnen bieden, dienen de fietsen opgehaald en uiteindelijk teruggebracht te worden naar een halte van Uw Deelfiets. De volgende huurder van Uw Deelfiets rekent er op dat de fiets op een halte weer gepakt kan worden. Indien u dit niet doet of kan doen, dan worden de volgende bedragen verrekend:

Afstand tot oorspronkelijke halte Bedrag
Tot 10 km € 20
Tot 50 km € 80
Meer dan 50 km € 250

Schade aan Uw Deelfiets

Mocht Uw Deelfiets onverhoopt niet goed zijn, dan kunt u de rit binnen 10 minuten annuleren en terugplaatsen in dezelfde halte. Krijgt u gedurende het fietsen schade, bv. een lekke band, breng dan de fiets terug naar de dichtstbijzijnde halte.

Meldt bij het afsluiten wat de schade is zodat wij het kunnen repareren. U pakt een andere deelfiets van de halte, zodat u verder kan gaan. Gemakkelijk toch!

Krijgt u schade zonder dat u roekeloos bent geweest, dan repareren wij de schade kosteloos. Bij opzettelijke schade worden de gemaakte kosten verrekend tot een maximum van €300.

 

Uw Deelfiets is gestolen

Bij diefstal zal u dit moeten aangeven bij ons via de helpdesk en bij de politie. Het kost u € 300.

* Tarieven van station Huizen wijken af.