Hoofddorp - KvK: 66505585

Fiets huren in Den Helder, Schagen, Den Oever, Anna Paulowna of Agriport

Huur 24/7 een fiets in Den Helder, Schagen, Den Oever, Anna Paulowna of Agriport. Huur de fiets voor een uur tot vele dagen. Haal de fiets op en lever de fiets in op een van onze vele locaties. Onze klanten waarderen onze service met een 9. Huur nu in enkele minuten een tot maximaal 4 deelfietsen door jouw vertreklocatie aan te klikken in onderstaande kaart.

Reserveer een fiets in 8 eenvoudige stappen

 1. Kies op uw smartphone uw vertrek-locatie in onderstaande kaart;
 2. Boek 1 tot 4 fietsen;
 3. Registreer uzelf (of log in);
 4. Betaal borg o.a. met I-Deal, Creditcard of Apple Pay;
 5. Open het slot met uw smartphone;
 6. Sluit en open het slot zo vaak u wilt;
 7. 1e uur € 3,25; 2 – 12 uur € 0,75 per uur; 13 en meer uur € 0,50 per uur;
 8. Na de huur wordt depot minus huurkosten na 7 dagen teruggestort.

Wist u dat:

 1. Huur een fiets op station Den Helder Centraal of Den Helder Zuid en fiets naar Teso wanneer u naar Texel wilt gaan. U kunt de fiets bij de halte bij Teso achterlaten en uw huurperiode beëindigen. De fiets meenemen naar Texel kan ook, als u de fiets maar wel weer terugbrengt!
 2. Den Helder heel veel mooie plekken heeft. U kunt naar Willemsoord waar vele oude schepen en een onderzeeer op het droge staat. Zeer indrukwekkend om te zien. Op Willemsoord kunt u een fimpje pakken in de bioscoop of naar een van de vele restaurants toe gaan. Wanneer u toch Den Helder verkent,fiets een rondje om Den Helder heen en zie Texel aan de overkant liggen, bekijk het fort welke Napoleon heeft laten bouwen en geniet van de Noordzee.
 3. Schagen een prachtig slot heeft en tijdens de zomer op donderdagochtend een spectaculaire markt heeft doordat vele locals in traditionele kleding rondlopen en met paard en wagen door de stad heen rijden. Het lijkt of de klok 100 jaar is teruggezet!
 4. U vanaf busstation Den Oever een deelfiets kan huren om naar de haven toe te fietsen. Boek van te voren een tocht op een van de vele schepen om een visje te vangen op de Waddenzee of eet een visje in de haven. Eigenlijk mag u niet uit Den Oever vertrekken als u niet even over de Afsluitdijk hebt gefietst.
 5. Vanaf Anna Paulowna station het 10 minuutjes fietsen is naar de dierentuin op het Landgoed Hoenderdaell en Avitorium. Op de terugweg stevige trek gekregen, fiets dan via het centrum en anders langs het Natuurgebied Kruiszwin.

Veel fietsplezier!