Hoofddorp - KvK: 66505275

Huur uw fiets in Hoofddorp of Nieuw-Vennep

Huur uw fiets in Hoofddorp en Nieuw-Vennep op meerdere plekken, te weten:

 1. Hoofddorp Station vlakbij de hotels Hampton by Hilton, Novotel, Holiday Inn Express en Crowne Plaza
 2. Hoofddorp Centrum vlakbij het Raadhuis, cultuurhuis, bioscoop, vele restaurantjes, de markt op vrijdag en de tennisvereniging
 3. Hoofddorp de Hoek vlakbij Bastion Hotel, NH Hotels, Best Western, Hyatt Place en Mac Donalds
 4. Hoofddorp C-Beta
 5. Hoofddorp Beukenhorst
 6. Nieuw-Vennep Station
 7. Nieuw-Vennep Getsewoud

Hebt u een paar uurtjes over, dan zou u onderstaande kunnen bezoeken:

 • Ontdek Hoofddorp, Nieuw-Vennep en omstreken via de city guide of fiets de fietsroute die gemeente Haarlemmermeer voor u uitgestippeld hebt. Bij deze fietsroute zijn ook aantrekkelijke kortingen gegeven op een drankje en een hapje of de entree van musea.
 • Aalsmeer: Op een steenworp afstand van Hoofddorp ligt Bloemenveiling Aalsmeer; de grootste marktplaats voor bloemen en planten ter wereld. Doordeweeks in de vroege ochtend kunt u de bloemenveiling bijwonen.
 • Haarlem: Fiets naar toeristisch Haarlem met haar Kathedraal, de Groote Markt en de vele leuke winkelstraatjes en lekkere restaurants.
 • Lisse: Zo’n 10 km van Nieuw-Vennep ligt de Keukenhof en de bloembollenvelden in de omgeving.  De bloemen zijn in alle pracht en praal te bewonderen van medio maart tot en met mei.
 • Hoofddorp: Spot de opstijgende of landende vliegtuigen vanaf 2 plekken. Bij de Kruisweg, vlak bij de Mac Donalds komen de vliegtuigen met bulderende motoren over om te landen of op te stijgen op de 3.490m lange Kaagbaan. Of loop op loopafstand langs de 3.800 meter lange Polderbaan aan het einde van de IJweg nabij het Haarlemmermeerse Bos.In het Haarlemmermeerse Bos worden regelmatig evenementen gehouden, zoals het jaarlijkse Mystery Land, Mud Race en Concours Hippique. In een gedeelte van het bos heeft in 2002 de Floriade plaatsgevonden. Er zijn nog enkele overblijfsels van de Floriade 2002 aanwezig in het bos zoals het Haarlemmermeerpaviljoen, Expo gebouw en de Big Spotters Hill.Tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep zijn over de Hoofdvaart de imposante Calatravabruggen gebouwd. De bruggen heten:
  • Luit: De brug dient tevens als rotonde en de lengte van de pyloon is 48 m.
  • Citer: Eigenlijk twee bruggen. Een semi-fietsbrug parallel aan de Hoofdvaart over de Nieuwe Bennebroekerweg, en een autobrug over de Hoofdvaart. De lengte van de pyloon is 62 m.
  • Harp: De brug nabij Nieuw-Vennep is 143 m lang en de lengte van de pyloon is 82 m.

Geniet van de Haarlemmermeer en omgeving op Uw Deelfiets!